93 321 05 20 info@advantage.cat

som empreses, som advantage

Els nostres clients ens avalen

Clients

Els nostres clients parlen per nosaltres

Gallina BlancaAdvantage Business ha estat un clar exemple de com millorar l'anglès a la feina. Amb classes a mida, nivells homogenis, mestres preparats i mètodes innovadors.

Carlos Cendrós
Director RRHH, Gallina Blanca Star, España

Otsuka PharmaceuticalHi ha hagut un canvi d'actitut dels treballadors, abans no estaven incentivats amb les classes d'anglès, però ara amb Advantage Business, les assistències han pujat d'un 60% a un 85-90% i tot gràcies la dinàmica de les classes: divertides i alhora educatives.

Encarna Ocaña
Directora RRHH, Otsuka Pharmaceutical, S.A.

HR Manager en BluespaceHem trobat en Advantage un partner en formació d'idiomes, per la seva qualitat didàctica i la seva flexibilitat per a adaptar-se a la necessitat dels nostres col·laboradors. No només tenim flexibilitat en horaris i llocs d'impartició, sino també en el nivell, contingut dels temes i el ritme que necesita cadascú, recolzant-los en la preparació de temes específics de la seva feina.

Silvia Raspall
HR Manager en Bluespace

InibsaAdvantage destaca per la seva professionalitat i per saber adaptar la formació en anglès a la necessitat de la empresa, creant d'aquesta manera un gran interés i motivació en els alumnes. A Inibsa ens aporta un diferencial important per la seva manera innovadora de treballar els idiomes després d'una llarga jornada de feina.

Alberto Alfonso Castro
Director de RRHH, Inibsa

Omega Pharma EspañaAmb Advantage hem aconseguit millorar la fluidessa en l'ús de l'anglès de les persones que han participat als cursos, amb classes divertides i efectives. També hem pogut organitzar els cursos a l'oficina, amb flexibilitat d'horaris, compatibles amb la jornada laboral.

Mónica Sánchez
Directora RRHH Omega Pharma España

També han confiat
en nosaltres

Clientes