93 321 05 20 info@advantage.cat

open the doors to the world

Metodologia

L'ADN DEL MÈTODE ADVANTAGE

MetodologíaEl mètode Advantage és fruit de més de 25 anys ensenyant idiomes. Mitjançant la primera entrevista i anàlisi de necessitats descobrim quin és el teu perfil, al qual anomenem l'ADN lingüístic, i dissenyem un curs només pensat per a tu, en harmonia amb el teu nivell, la teva edat, els motius que et mouen a aprendre un idioma, etc.

Els mètodes que t'obliguen a aprendre d'una manera determinada poden dificultar el teu aprenentatge, especialment si no t'hi acabes de sentir còmode.

Hi ha mètodes que s'han fet molt populars, que es basen únicament en "escoltar i parlar sense permetre't prendre notes", amb els quals difícilment podràs processar i retenir tota la informació. Un altre tipus de mètodes, no menys populars, es basa només en escoltar, traduir i repetir com lloros. Les metodologies d'aquest tipus poden semblar atractives i especialment divertides, però, a l'hora de la veritat, són només un producte de màrqueting que obstaculitza l'estudiant a l'hora de fer progressos.

Metodología

Emprant el que hem après dels estudis psicològics juntament amb els principis de la PNL (programació neurolingüística), sabem que la millor manera d'ensenyar i aprendre és fer servir tots els sentits: vista, oïda, tacte. I així abastem tots els estils i preferències d'aprenentatge. A mi personalment, m'agrada veure escrites les coses i prendre notes. M'ajuda a memoritzar millor el nou vocabulari. A Advantage aprendràs amb el nostre mètode i el teu estil d'aprendre un idioma.

El nostre mètode Total Active Communication és 100% comunicatiu, la qual cosa significa que s'empra la comunicació oral en anglès en tot moment segons el teu nivell. A través de la tècnica SCAFFOLD & BUILD anem retirant la bastida lingüístic (explicacions en el teu idioma – la manera més eficaç, precisa i natural de retenir els conceptes nous) fins que ho facis tot en anglès. Utilitzar l'idioma de l'alumne és un recurs útil i un avantatge quan es fa amb la nostra tècnica.

El format de les classes gira entorn del sistema INPUT – OUTPUT – REVIEW (vegeu el gràfic). A la primera part de la classe després de repassar el contingut de la sessió anterior presentem el tema nou (INPUT) i de forma controlada experimentes amb el llenguatge nou, posant l'accent en la precisió parlada i escrita.

MetodologíaA la següent part de la classe l'enfocament és emprar allò que has après en activitats de comunicació a través de tota mena de simulacions per guanyar en confiança i fluïdesa. El professor et guia i pren nota dels teus errors i el bon ús que fas de les expressions.(OUTPUT)

La sessió acaba amb el feedback i un repàs de la classe per consolidar la lliçó (REVIEW). Tot això va emmarcat dins d'un temari i objectius perquè sàpigues fins on has arribat i quant falta per arribar a la teva meta.

Per funcionar bé els nostres professors nadius i experimentats implanten la metodologia en classes amb les 3 Ds dinàmiques, divertides i didàctiques perquè aprenguis a gust. I amb els nostres grups molt reduïts rebràs més atenció personalitzada, tindràs més oportunitats per parlar i així fer progressos més ràpids.

A Advantage, notaràs la diferència.

En resum...

  • Perfil ADN lingüístic de l'alumne. Cada alumne és un món, per això, a l'hora de crear el temari, tenim en compte el teu perfil: nivell, objectius, motivacions, coneixements, punts forts i febles i estil d'aprenentatge.
  • MÈTODE TOTAL ACTIVE COMMUNICATIVE 100% amb Sistema INPUT – OUTPUT – REVIEW (vegeu el gràfic).
  • SISTEMA SCAFFOLD & BUILD – anem retirant la bastida lingüística (explicacions en el teu idioma) fins que ho facis tot en anglès.
  • TEMARI i OBJECTIUS per al curs segons cada alumne i tipus de grup.
  • PROFESSORS NATIUS titulats i amb vocació de professor.
  • GRUPS REDUÏTS per maximitzar l'atenció personalitzada, l'exposició a l'idioma i el temps de pràctica.

 

Marc general del mètode

Temari i Objectius del curs basats en el nivell i les necessitats de cada participant en particular i el grup en general. Marc general del mètode

Format general d'una classe típica amb el mètode Advantage

Format general d'una classe típica amb el mètode Advantage