93 321 05 20 info@advantage.cat

som empreses, som advantage

Exàmens oficials d'anglès

Amb Advantage pots triar l'examen que més et convingui i si no n'estàs segur t'aconsellem.

Oferim cursos de preparació amb un nivell molt alt d'èxit als exàmens Cambridge i TOEFL i TOIEC. A més tenim cursos IELTS sobretot per als que volen estudiar als EUA.

Exàmens Cambridge

KET | PET | First Certificate (FCE) | Advanced (CAE) | Proficiency (CPE)

Som centre oficial per als exàmens TOEFL (acadèmic) i TOIEC (laboral)
TOIEC - Anglès en un àmbit laboral

TOIEC - Inglés en un ámbito laboral

TOEIC® (TEST OF ENGLISH FOR INTER- NATIONAL COMMUNICATION™) Listening and Reading mesura quin és el nivell de comprensió auditiva i de lectura en anglès i el posa en context amb el Marc de Referència Comú Europeu per a les Llengües.

Més informació

Es tracta d'una avaluació objectiva del grau de domini de l'anglès en un àmbit laboral.

El 2007 es va llançar un nou format amb l'objectiu d'oferir un millor mesurament del nivell d'anglès a l'entorn laboral:

  • S'emfatitza l'ús de l'idioma en situacions laborals;
  • S'han inclòs quatre accents diferents de l'idioma anglès (canadenc, britànic, americà i australià);
  • S'avalua la capacitat d'entendre nou vocabulari professional;
  • També s'avalua la capacitat de relacionar informació transmesa a través de diverses frases.

TOEIC® Listening and Reading es realitza en format paper, té una durada aproximada de dues hores i inclou 200 preguntes de comprensió auditiva i de lectura.

Cada secció es puntua per separat en una escala de 5 a 495 punts, de manera que la puntuació total pot oscil·lar entre 10 i 990 punts.


examenes oficiales

TOEFL - Anglés a l'àmbit acadèmic

TOEFL® ITP (Programa d'Exàmens Institucional), derivat del test TOEFL® en format paper, és un mètode de baixa tecnologia i eficaç en funció dels costos per a l'avaluació de les capacitats acadèmiques en l'idioma anglès.

Més informació

Es tracta del principal programa d'exàmens in situ del món, que administren més de 1.500 institucions acadèmiques l'any. El TOEFL® ITP consisteix en impresos del test TOEFL® administrats anteriorment que les institucions poden emprar in situ i enviar posteriorment a Capman per puntuar-los.

L'examen inclou 140 preguntes tipus test per avaluar els examinands pel que fa a la compressió auditiva, lectura, estructures i expressió escrita.

Cada secció es puntua per separat, cosa que permet centrar-se en les àrees que necessiten més reforç, amb la possibilitat d'adaptar els cursos en funció de les necessitats específiques.